Falco Depo Udvar-Bútorlapszabászat Bútorlapszabászat , Bútorszerelvény bolt Telefon: +36 70/421-8296 E-mail: info@butorkellek.eu Weboldal:https://butorkellek.eu/

  • Megbízható

Rólunk

Cégünk a FALCO DEPO UDVAR 1994–ben alakult 28 éves múltra visszatekintő családi vállalkozás, melyet asztalos tapasztalatokkal alapítottunk. Gyökereink 1970-ig nyúlnak vissza. Már a kezdetekben is a minőség volt a legfőbb szenvedélyünk. A szombathelyi forgácslap gyártó céget a FALCO-t kerestük meg, hogy legyen a bútorlap beszállítónk, mivel a legjobb minőséget képviselte az akkori magyar piacon. Ma már más gyártók dekorjait is forgalmazzuk. Közel 200 színt tartunk raktáron, de a FALCO bútorlap és színválasztéka máig a meghatározó a kínálatunkban. Folyamatosan fejlesztettük és fejlesztjük a termékpalettánkat, mivel szlogenünk és célunk:
                                                                                                                                                                                                                                                                     „A-tól Z-ig mindent a bútorához”

Amit nálunk megtalál:
Bútoripari és belsőépítészeti alapanyagok és kiegészítők. Laminált és natúr faforgácslapok, osb lapok, rétegelt lemezek, táblásított falapok, víz és tűzálló betonyp lapok, konyhai munka-asztallapok, ajtófrontok, BLANCO mosogatók és szelektív hulladékgyűjtők, bútorfogantyúk, és több mint 6000 féle bútoripari kiegészítő. Méretpontos lapszabászat, minőségi élzárás.

 A Bútorszerelvény Webáruházunkban próbálunk arra törekedni, hogy minden bútoripari szerelvényt és kiegészítőt meg tudjatok tekinteni illetve rendelni az ország egész területén. Igyekszünk segíteni abban is, hogy leírásban gazdag termékoldalakat böngészhessetek, ha esetleg információra lenne szükségetek a termékekről. Az új áruház már mobilbarát, így ha nem vagy gép előtt akkor sem okoz gondot az oldal böngészése. Ha segítségre lenne szükséged hívj minket bátran a 06704218296-os telefonszámon, vagy írj emailt az info@butorkellek.eu email címre.

 Ahol még ránkkereshet : https://falcodepoudvar.hu/

Kulcsszavak:

Bútorszerelvény,  Bútorkellékek,  Bútorkiegészítők,  Bútorvasalatok,  Bútoripari kiegészítők,  OSB lapok,  Munka-asztallapok,  Rétegelt lemezek,  Laminált és natúr faforgácslapok

Ahol még fent vagyunk!